En kväll hemma :)



Nu sitter man hemma och dricker lite grogg med mamma, bullen, moster marie, peter, brorsan och älsklingen :D fett mysigt ;) sitter även och lyssnar på musik som peter lyssna på när han va i min older och de e fett kul musik :D onykter början bli nu oxå och de e gött de :D men nu ska jag fortsätta vara social med familjen här så kommer jag med mer prat sen ;) ha de bra!

PUSS bloggisar ;* <3<3<3<3



Skotertur

Idag har jag varit ute och kört skoter :D skiiiiit kul har de varit! Min brorsha fick köra mej lite och han lyckades vicka och jag for av, sen skulle jag resa mej upp men jag tog mej inte upp! haha, hade de inte varit för den där pinnen som stod där så hade jag inte tagit mej upp! Tack pinnen ;D hahaha.. De va jag, älsklingen, brurshan, bullen och mamii som tog en tur.. Vi grilla korv och hade mysigt.. sen åkte vi hem och hade mysigt  i sängen men pluppisen :P ;) ha de bra alla bloggisar! PÖZZ ;* <3<3

Min dag idag :P

Hejsan alla bloggare :D
Nu sitter jag hemma hos pappa i köket med min älsklings dator :P fett nice data alltså!! hihi
Klockan är två på dagen och klockan sju i kväll ska min älsk på möte i backen.. Sen efter han kommit hem där i från så ska vi ta skotern och åka hem te mamma i mörsil :P de e svinigt jävla kallt ute så man får faan ta å klä på sej en jävla massa så man ser ut som en michelingubbe sen xD haha.. 
De e lördag idag ch imorgon kommer söndag, sen måndag och då börjar bajs skolan igen ;/ TRÅÅÅÅÅKIGT!!
Men men.. Får hoppas de händer ngt kul :P
Ha de gött alla bloggare :D
PUZZZ ;* <3<3

Mårten Lillebror Larsson


De ska ni alla bloggare veta att Mårten Lillebror Larsson är den mest fantastiska och älskade pöjk man kan ha! Allt han gör, allt han säger, allt han kan, ALLT OM HAN!!!! De e så sjukt underrbat så ni anar inte! Jag älskar verkligen den pojken, och jag önskar jag kunde visa de mer än vad jag gör!
Måste säga förlåt älskling för de jag gjort! De har satt en pil i mitt hjärta av smärta! jag ångrar de så sjukt mkt att du anar de inte! jag har gråtit varje kväll du inte varit här förjag mår så jävla dåligt! Jag hoppas allt blir bra snart igen ::) älskar dej mitt hjärta <3<3<3<3<3<3<3<3<<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3


.+**+.+**+.
+ MÅRTEN +
 *+.      .+*
*


RSS 2.0